زنگنه: تصمیم اوپک پلاس تاثیری بر اراده ایران برای افزایش صادرات ندارد – ایرنا

به اینکه این نشست، نشست عادی اوپک بوده، افزود: در این نشست در مورد کارهای اداری و گزارشات مالی تصمیم گیری شد. وی ادامه داد: گزارشات فنی و اقتصادی در نشست اوپک پلاس که تا ساعاتی دیگر برگزار می شود، بحث خواهد شد. زنگنه تاکید کرد: این موضوع از آن جهت به جلسه اوپک پلاس موکول شد که تصمیم باید با هم گرفته شود. با توجه به شرایط بازار انتظار داریم توافق تمدید شود. وی با اشاره به اینکه در اوپک …

. البته در فروش نفت و دسترسی به ذخایر و درآمدها و ترمیم بودجه دولت، ظرف چند ماه اثراتی خواهیم دید. عزیزی عنوان کرد: اگر اراده ای در حاکمیت وجود داشته باشد، باید حداقل 5 سال، 10 سال زحمت بکشیم تا این سنگ را که در دولت نهم و دهم در چاه انداختند، از چاه بیرون آوریم. وی درباره پیش بینی نرخ ارز تصریح کرد: در مقطع تغییر دولت ها عوامل نا اطمینانی و بی ثباتی در بازارها و در پی آن اختلال …

برجام نهایی شده و تحریم های نفتی، بانکی، بیمه ای و … لغو شود، در چنین صورتی از یک طرف با افزایش صادرات نفت روبرو خواهیم بود و از طرف دیگر موانع رشد صادرات غیرنفتی برداشته خواهد شد. وی افزود: همچنین دارایی های ارزی بلوکه شده ایران در کشور هایی نظیر عراق، کره جنوبی، ژاپن، هند و…آزاد می شود، این موضوع ورود ارز به کشور را با افزایش روبرو می کند، از سوی دیگر با توجه به واکسیناسیون کرونا …

به گزارش مهر به نقل از شانا ، بیژن زنگنه بامداد امروز (شنبه، 12 تیرماه) پس از پایان دیرهنگام هجدهمین نشست اوپک پلاس در جمع خبرنگاران گفت: در این نشست موضع ایران را اعلام و تاکید کردم که هر تصمیمی در این نشست اتخاذ شود، تأثیری بر اراده ما ندارد. این تصمیم رسمی ماست که هر زمان تحریم ها برداشته شود، در حداقل زمان ممکن و با تولیدی حداقل به میزان پیش از تحریم به بازار برمی گردیم. وی درباره …

در مورد بازگشت ایران به بازار صحبت شد و اعلام کردم هر تصمیمی گرفته شود بر اراده ما تاثیری ندارد و هر وقت تحریم ها برداشته شود در حداقل زمان و با حداقل تولید قبل از تحریم به بازار بر می گردیم. به گزارش ایرنا، 23 کشور عضو اوپک پلاس، سال گذشته بر سر کاهش حداکثر 9.7 میلیون بشکه نفت توافق کردند. …

روز پنجشنبه صد و هشتاد و یکمین جلسه وزرای اوپک تشکیل شد؛ جلسه ای که همه چیزش طبق روال معمول بود و از وقتی قیمت جانی گرفته، دیگر آن قدر حساسیتی هم نداشت. کرونا هم که بازی اصلی اوپک، یعنی تجمع انبوه خبرنگاران و صحبت های راهرویی و زرق و برق جلسات سازمان را شهید کرده است؛ اما این بار برای ایران اجلاسی خاص بود. اوپکی ها با وزیر نفت کشورمان، بیژن زنگنه، خداحافظی کردند و در این کار این قدر …

بیژن زنگنه امروز- پنجشنبه- در حاشیه نشست صد و هشتاد و یکم اوپک با اشاره به اینکه این نشست، نشست عادی اوپک بوده، افزود: در این نشست در مورد کارهای اداری و گزارشات مالی تصمیم گیری شد. وی ادامه داد: گزارشات فنی و اقتصادی در نشست اوپک پلاس که تا ساعاتی دیگر برگزار می شود، بحث خواهد شد. زنگنه تاکید کرد: این موضوع از ان جهت به جلسه اوپک پلاس موکول شد که تصمیم باید با هم گرفته شود …

بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت در سخنرانی خود در نشست اوپک گفت: جمهوری اسلامی ایران بخصوص در سه سال گذشته تحت شدیدترین تحریم های یکجانبه آمریکا قرار داشته است. صنعت نفت ما زیان زیادی را متحمل شده است و از تحقق ظرفیت های بالقوه داخلی آن جلوگیری شده است. اما ما ایرانیان باقی می مانیم و در برابر زورگویی سر خم نمی کنیم . ما بر خلاف آرزوهای و برنامه های اعلام شده دولت قبلی آمریکا ، سطح خوبی از تولید و …

وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره آخرین حضور خود در نشست اوپک گفت: خوشحالم که بار سنگینی که این سال ها بر دوشم بوده است را انشاءالله با سلامت و درستی و صداقت بر زمین می گذارم و امیدوارم همکار بعدی نیز این بار سنگین را با موفقیت بر دوش بگیرد، من هم در این نشست از اعضا خواهش کردم که با وزیر محترم آینده نفت همکاری کنند. زنگنه با بیان اینکه در نشست امروز آن چیزی که به صورت گذرا از سوی دبیرکل اوپک مطرح شد مساله بازگشت ای …

به گزارش بازار ، یکصد و هشتاد و یکمین نشست سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) دیروز (پنجشنبه، 10 تیرماه) برگزار شد و قرار بود ساعاتی پس از پایان این نشست، نشست اوپک پلاس برگزار شود که به دلیل بی نتیجه ماندن مذاکرات در نشست کمیته وزارتی کشورهای عضو غیرعضو اوپک، برگزاری این نشست به امروز (جمعه، 11 تیرماه) موکول شده است. برخی منابع اعلام کرده اند پس از آنکه کمیته فنی مشترک اوپک پلاس درباره ریسک اشباع عرضه نفت در سال میلادی آینده هشدار داده، انتظار می رود این گروه درباره تمدید محدودیت عرضه پس از فروردین سال آینده مذاکره کند. …

آخرین نشست وزیران نفت اوپک با حضور بیژن نامدار زنگنه به عنوان شیخ الوزرای ایران و اوپک به صورت آنلاین برگزار و از زنگنه تجلیل شد. شاید اصلی ترین چالش پیش روی دولت جدید، جایگاه و نقش وزیر نفت آینده ایران در این نهاد معتبر بین المللی، یعنی سازمان کشورهای صادرکننده نفت یا همان اوپک است. به گزارش همشهری، زنگنه با 16سال سابقه صدارت بر صنعت نفت ایران، باسابقه ترین وزیر نفت عضو اوپک به شمار می آید …

گفت: در نشست امروز آن چیزی که به صورت گذرا از سوی دبیرکل اوپک مطرح شد مسئله بازگشت ایران بود و اعضای اوپک مقداری نسبت به این بحث ابراز نگرانی دارند که ایران چطور برمی گردد، فکر می کنم مهمترین کاری که دولت آینده باید انجام دهد مدیریت بازگشت ایران به بازار نفت پس از برداشتن تحریم هاست. زنگنه این را هم گفت که در جهان سوم به طور معمول این طور است که ما یا با هم دوست هستیم یا دشمنیم و د …

، گفت: کارگران حوزه نفت از بیژن زنگنه گلایه دارند چرا که پرداخت حقوق مشروع آن ها را تضییع کرده است. او تصریح کرد: از طرف دیگر مصوبه مجلس مربوط به 15 برابر حداقل حقوق کارکنان است که باید اجرا شود، اما آن ها کارگران را به خیابان می فرستند که چرا حداقل حقوق 21 برابر در مجلس مصوب نشده است. محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر این نماینده، گفت: درباره این موضوع یک اصلاحی در …

پس از آنکه کشورهای عضو گروه اوپک پلاس نشست خود در مورد سیاست تولید نفت را به دلیل مخالفت امارات با طرح افزایش 2 میلیون بشکه ای تولید در نیمه دوم سال به تعویق انداختند، قیمت نفت روز جمعه تغییر محدودی را شاهد بود. در آخرین معاملات بازارهای جهانی قیمت نفت برنت با افزایش 42 صدم درصدی و31سنت افزایش داشت و به قیمت74دلار و 99سنت رسید. همچنین قیمت سبد نفتی اوپک در آخرین معاملات با …

… تحت توافق جدید اوپک نفت بیشتری از اوت سال 2021 عرضه می کند و زمان خاتمه اجرای توافق محدودیت عرضه به جای آوریل سال 2022 در دسامبر سال میلادی آینده تمدید شد. طبق گزارش رویترز، امارات متحده عربی اعلام کرد با افزایش تولید موافقت کرده اما موافقت با تمدید مدت محدودیت عرضه را به بازبینی مبنای سطح تولید این کشور مشروط کرده است. اوپک پلاس روز جمعه در خصوص سیاست تولید نفت در بن …

به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از رویترز، پس از آنکه کشورهای عضو گروه اوپک پلاس نشست خود در مورد سیاست تولید نفت را به دلیل مخالفت امارات با طرح افزایش 2 میلیون بشکه ای تولید در نیمه دوم سال به تعویق انداختند، قیمت نفت روز جمعه تغییر محدودی را شاهد بود. بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا که روز پنجشنبه جهشی 2.4 درصدی داشت و بالاترین رقم از اکتبر …

و یکمین نشست سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) عنوان کرده فکر می کنم مهمترین کاری که دولت آینده باید انجام دهد مدیریت کردن بازگشت ایران به بازار نفت پس از برداشتن تحریم هاست. به گزارش جهان اقتصاد، به گفته زنگنه در جهان سوم به طور معمول این طور است که ما یا با هم دوست هستیم یا دشمنیم و در حال جنگ، حد وسطی نداریم، در حالی که در سیاست خارجی به هیچ وجه دوست و دشمن معنا ندارد، همه کشورها …

تجهیزات حیاتی کشور در پایانه های نفتی ایران در زمان تحریم های ظالمانه با تکیه برتوان داخلی کشور در حال انجام است و نگاه ویژه مدیران این شرکت با آینده نگری و آینده پژوهی برای آینده صادرات نفت کشور قابل تحسین است و خوشبختانه شاهد هستیم تلاش برای بومی سازی تجهیزات در این شرکت بصورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است. رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: نارضایتی های به حقی در باب حقوق پرسنل …

کمیته وزارتی اوپک پلاس چهارشنبه پیشنهاد داد ماهانه 400 هزار بشکه در روز طی 5 ماه پایانی سال (آگوست تا دسامبر) به تولید گروه اضافه شود که به معنای رشد 2 میلیون بشکه ای عرضه تا آخر 2021 است. اما این موضوع مورد اعتراض امارات نیست و پیشنهاد دیگر این کمیته مبنی بر تمدید توافق تا پایان سال 2022 موجب نگرانی این کشور شده است که به تعویق افتادن جلسه اوپک پلاس از پنج شنبه به جمعه منجر شد. منابع مطلع می گویند حالا که ممکن است توافق عمر بیشتری داشته باشد، امارات درخواست بالا رفتن سطح تولید …

به گزارش ایسنا، منابع آگاه می گویند امارات متحده عربی با پیشنهادات که شامل افزایش عرضه به میزان دو میلیون بشکه در روز تا پایان سال میلادی جاری است، مخالفت کرده بود. گروه اوپک پلاس پس از اینکه امارات متحده عربی با پیشنهادات مطرح شده مخالفت کرد، مجددا روز جمعه دیدار کرد. این کشور خواستار سهمیه تولید بالاتری است. بهای معاملات نفت برنت که روز پنجشنبه 1.6 درصد صعود کرده بود، در معاملات روز …

داشته است؛ از زمان محمدرضا پهلوی تا دوره هاشمی رفسنجانی. 1-سال 1975 (اسفند1353) محمدرضا پهلوی و صدام حسین در اجلاس روسای کشورهای صادرکننده نفت در الجزایر شرکت می کنند؛ در دوره ای که تنش بین تهران و بغداد در ماجرای اروندرود بالا گرفته بود. با وساطت بومدین ، رئیس جمهور وقت الجزایر، مذاکرات شاه و صدام حسین انجام و در جلسه رسمی اوپک، توافق رسمی این دو نفر برای رفع تنش اعلام و با امضای معاهده1975 …

ماه سال 98 طول کشید. او می افزاید: بهمن ماه 98 ویروس کرونا شیوع پیدا کرد و مراسم و جشن ها لغو شد، به همین خاطر بازار گل جهانی با رکود مواجه شد و ضریب صادرات گل های ارکیده پایین آمد. درحال حاضر گل ها را در بازار گل تهران به فروش می رسانیم. منجدی می گوید: سنگ جلوی کارمان می اندازند و برای کار های اداری با موانع زیادی رو به رو هستیم. برای گرفتن یک مجوز باید مدت زمان زیادی …

ناصر چمنی گفت: امروز کارگران پیمانکاری این صنعت از فرط بیچارگی اعتراض می کنند و آن وقت مجلس تصمیم می گیرد که حق و حقوق کارگران رسمی را اضافه کند؟! اصلا نمی شود این تبعیض را قبول کرد و کارگران هم این وضعیت را تحمل نخواهند کرد. به گزارش خبرنگار خیزش نیوز، شاید سال ها پیش کارکردن در شرکت های نفت و گاز رشک برانگیز بود اما به تدریج و با ورود پیمانکاری ها به این صنایع مادر اوضاع به کلی تغییر کرد …

در بازار کالا و خدمات خواهیم بود. این کارشناس اقتصادی در پاسخ به این سوال که اگر برجام موفقیت آمیز باشد پول هایی که از فروش نفت به دست می آید را چگونه باید مدیریت کرد؟ اظهار کرد: اگر برجام به نتیجه برسد از چند محل منابع ارزی وارد کشور خواهد شد که این منابع ارزی اگرچه عددهای بالایی نیستند اما در کوتاه مدت می توانند اثر گذار باشند. وی یادآور شد: ما حداقل 20 میلیارد دلار منابع ارزی بلوکه …

واقعیت آن است که صادرات صنعتی ایران به معنای واقعی ظرف سالیان گذشته بسیار ناچیز بوده است. ظرف این مدت عمده صادرات کشور بر کامودیتی ها یعنی مواد اولیه و خام متمرکز شده و صادرات کالاهای ساخت محور رقم ناچیزی بود؛ گاهی به اشتباه از صادرات کامودیتی ها به عنوان صادرات صنعتی یاد می شود که موضوعی نادرست است. صادرات کامودیتی ها چندان جای افتخار ندارد و حتی ایراداتی را نیز به دنبال خواهد داشت. زمانی که کشوری وابسته به صادرات کامودیتی می شود از سویی محدود به صادرات گروه های کالایی خاصی شده و از سوی دیگر نیز بازارهای محدودی در اختیار دارد. به این ترتیب در صادرات کامودیتی ها از یک سو با محدودیت بازار روبه رو هستیم و از طرف دیگر با محدودیت محصول صادراتی. این موضوع باعث می شود تا …

انتظار نشست که دولت کنونی ایران تا پایان کار خود آیا به توافق میرسد و مذاکرات وین با احیای برجام به پایان میرسد یا اینکه روند مذاکرات به دولت بعدی ابراهیم رییسی کشیده میشود. به نظر میرسد باید باور داشت سایه سنگین مذاکرات وین بر بازار ها پوشیده نیست و هر نوع رُخدادی در این خصوص میتواند استراتژی معامله گران را حداقل در کوتاه مدت دستخوش تغییر قرار دهد. گمانه زنی ها از چینش کابینه ابراهیم رییسی …

به گزارش تجارت نیوز ، چند روزی است که قیمت دلار روندی صعودی به خود گرفته است. در بازار قیمت دلار از مرز 25 هزار تومان عبور کرده اما در صرافی ملی هنوز به این کانال نرسیده است. امروز پنجشنبه 10 تیر، نرخ ارز در صرافی ملی اعلام شده که بر این اساس قیمت دلار نسبت به روز گذشته افزایش یافته و رقم 24979 تومان برای آن ثبت شده است. درحالی که قیمت دلار صرافی ملی در آستانه 25 هزار تومان …

مذاکرات نشان می دهد که احتمالا روند صعودی دلار متوقف یا حداقل کندتر شود. طبق اعلام خبرگزاری ها، قرار است مذاکرات وین از سر گرفته شود و اتفاق مهم و جدید این است که این بار این مذاکرات با حضور نمایندگان بانک، بیمه و نفت ایران انجام می شود. به گفته برخی فعالان، شماری از معامله گران عنوان می کردند تا زمانی که رئیس کل جدید ایده های خود را برای مدیریت بازار پیاده کند، قیمت دلار بیشتر …

اما صادرکنندگان نیز در این خصوص گلایه هایی را مطرح می کنند. به گفته آنها، عدم استقبال فعالان اقتصادی به مواردی همچون طولانی بودن فرآیند آزادسازی وثایق ، وجود قوانین و بوروکراسی پیچیده ، پایین بودن سطح تسهیلاتی که صندوق برای صادرکنندگان قائل می شود و زمان بر بودن پروسه اعتبارسنجی مشتریان برمی گردد. در عین حال عملکرد صندوق ضمانت صادرات ایران نشان می دهد بالاترین میزان پوشش ریسک صندوق از سال88 تا 99، مربوط به سال گذشته (1399) بوده که به نوعی رکوردشکنی در میزان پوشش ریسک صادرات محسوب می شود. جدیدترین اطلاعات حاکی از این است که در سال جاری ارائه حداقل 5/ 3 میلیارد دلار تسهیلات بیمه ای و ضمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *